miercuri, 18 februarie 2015

Avocado

Avocado functioneaza, de asemenea, ca o grasime de uns, putand fi folosit in loc de unt, branza, maioneza sau raspandit pe o felie de paine prajita sau pentru un sandwich. Multi oameni substituie cu avocado smantana si laptele in unele retete desert, cum ar fi budinca de ciocolata si avocado.

Grasimile nesaturate sunt un tip de acizi grasi care se gasesc in mod natural si de care organismul are nevoie pentru a functiona. Acesti acizi grasi ajuta la mentinerea sanatatii celulelor nervoase, ajutandu-le sa comunice una cu cealalalta. In plus, acesti acizi grasi ajuta absorbtia de metale si vitamine liposolubile in organism pentru orice numar de functii homeostatice. In plus, ele ajuta la reducerea numarului de grasimi "rele" pe care organismul dumneavoastra le poate absorbi. Grasimile continute intr-un avocado poseda proprietati anti-inflamatorii bune pentru sanatatea cardiovasculara.

In cele din urma, acizii grasi functioneaza in sanatatea membranei si pastreaza inima si vasele de sange in stare flexibila, stabila.

Incercati sa va limitati la o jumatate de avocado pe zi. Adaugat la o salata sau un sandwich sau servit peste oua prajite, este o modalitate foarte buna de a va mentine sanatosi si satui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu