duminică, 10 mai 2015

Absolut incepator in studiul limbii engleze

Incepatorii absoluti in limba engleza pot fi distinsi de incepatorii falsi. Incepatorii absoluti sunt elevi sau fost elevi cae nu astudiat niciodata sau foarte putin la gradinita limba engleza. Incepatorii falsi sunt elevi sau fosti elevi care au beneficiat de predarea limbii engleze in scoala english courses in London, de multe ori pentru un numar de ani, dar niciodata nu au dobandit o intelegere reala a limbii. Incepatorii falsi vor ridica de multe ori viteza cursurilor, amintindu-si franuri din ceea ce au invatat deja in trecut si de aceea ete important sa-i deosebim de cei care se confrunta pentru prima data cu deslusirea acestui domeniu.
Absolut incepatorii, pe de alta parte, vor progresa incet si vor dobandi metodic fiecare punct predat. In cazul in care profesorii sar ordinea anumitor lectii sau incep sa includa un limbaj cu care acestia nu sunt familiarizati, lucrurile pot deveni rapid confuze pentru ei. A preda limba engleza incepatorilor absoluti impune profesorului sa acorde o atentie deosebita la ordinea in care este introdusa noua limba in constiinta elevilor.

Planul de lectie al profesorului joaca un rol esential in asigurarea faptului ca noua gramatica este introdus incet si cu succes. Acest program de douazeci de puncte ofera o programa care sa poarte studentii care nu vorbesc deloc limba engleza de la nimic la a fi in masura sa indeplineasca nevoile de comunicare de baza, inclusiv furnizarea de informatii cu caracter personal, precum si descrierea rutinei de zi cu zi si a lumii din jurul lor. Evident, trebuie lucrat mult mai mult pentru a ajunge sa vorbesti limba engleza cu incredere, dincolo de cele douazeci de puncte ale lectiei de baza. Acest program a fost conceput pentru a oferi o baza puternica pe care sa construiesti in timp ce cursantilor li se ofera cele mai importante competente lingvistice de care vor avea nevoie pentru a merge mai departe cu succes.

Ordinea introducerii - Planul de lectie al profesorului

Cand predau incepatorilor absoluti, este foarte important ca profesorii sa procedeze metodic pornind de la ceea ce a fost introdus. Iata o lista progresiva a punctelor care urmeaza sa fie predate in scopul de a construi cele baza amintita mai sus. Cele mai multe dintre puncte cuprind lectii specifice de predare a gramaticii si de utilizare a diferitelor abilitati. In cazul articolelor definite si nedefinite si a prepozitiilor de baza, punctele sunt predate prin asimilare de-a lungul diferitelor lectii, pentru ca explicatiile necesare ar implica abilitati de vocabular ce se gasesc dincolo de mijloacele de incepatori absoluti. Aceste exercitii vor parea foarte simple pentru tine. Uneori le-ai putea simti chiar ca fiind  jignitoare. Amintiti-va insa ca elevii incepatori absoluti in limba engleza isi iau masuri foarte mici pentru a stabili rapid o baza pe care sa construiasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu